Prestari servicii

Vii cu propriile fructe si legume, ti le procesam, platesti doar procesarea si ai sucul cel mai natural.

Procesam fructe si legume incepand de la 1,8Lei/Litru cu tot cu ambalare.

Programarile le puteti face la numarul de telefon 0742/110.110 sau prin formularul de contact.

Suntem specializati pe productia sucului de mere natural (100%), in regim de prestari servicii din anul 2010. Ne mandrim cu faptul ca venim intotdeauna in intampinarea dorintelor si cerintelor clientilor nostri, fiind foarte flexibili in aceasta privinta.

Tehnologia folosită în fabricarea sucului este o tehnologie modernă la cel mai înalt nivel de calitate.
Sistemul de ambalare este Bag-in-Box. Acest sistem de ambalare păstrează calitatea sucului în timp, nepermiţând contactul cu aerul pe durata golirii recipientului.

Dumneavoastra aduceti fructele si legumele la noi, iar in timp ce stoarcerea are loc, puteti urmari intreg procesul tehnologic. La final primiti sucul obtinut din fructele proprii, pasteurizat si ambalat corespunzator.

Prin acest serviciu incercam sa fructificam cat mai eficient sucul natural obtinut fara nici un fel de adaos, doar prin procedeul de presare apoi pasteurizare (incalzire a sucului). Sucul are o valabilitatea de 1 an in pungile bag in box cu robinet.

Combinatiile de fructe si legume sunt variate ( mere si 5%sfecla, mere si 2% telina, mere si 15%morcov) rezulta in sucuri integrale, 100% naturale, foarte gustoase si sanatoase. Sucul ajunge de la presa direct in cutie, fara a-i adauga substante straine .

PRETURI

3L-7,5 lei Punga; 2,5 lei/Litrupunga 3L
 • 5L-11, 5 lei Punga; 2,3 lei/Litrupunga 5L
 • 10L-19 lei Punga; 1,9 lei/Litrupunga 10L

Sucurile naturale realizate din :

Fructe

Mere, père, struguri, banane, zmeura, fragii, murele, coacazele, afinele, agrisele

Fructe

Fructele din care se prepara cele mai gustoase sucuri sunt: zmeura, fragii, murele, coacazele, afinele, agrisele, merele, perele, piersicile rosii si albe, caisele, visinele, ciresele, strugurii, etc, precum si citricele (lamai, portocale, grapefruit).

Legume

Morcovi, telina, sfecla, varza, rosii, castraveti

Legume

Sucurile de fructe si legume sunt foarte benefice pentru organism pentru ca ajuta la regenerarea organismului prin continutul lor bogat in aminoacizi, saruri minerale, enzime si vitamine, cu conditia sa fie preparate proaspete, crude si fara conservanti.

Fructe si legume

Orice combinatii intre fructe si legume

Fructe si legume

Una dintre cele mai ieftine si simple terapii disponibile este utilizarea sucurilor neprelucrate din fructe şi legume pentru suplimentarea dietei de zi cu zi. Terapia cu sucuri oferă o modalitate echilibrată pentru suplimentarea dietei.

De ce sa ne alegeti pe noi ?

   • Folosim cele mai noi tehnologii: prese, etc.
   • Suntem atenti la calitatea produselor noastre.
   • Avem experienta !
   • Putem realiza o gama completa de sucuri naturale.